M4 Lotus 1

Huset M 4, har två sovrum med två bäddar i varje sovrum, två badrum där master bedroom har direkt ingång från sovrummet. Sänglinnen, badlakan och handdukar finns för sex personer. I badrummet som är i anslutning till master bedroom finns också en tvättmaskin. Husets kök är fullt utrustat med diskmaskin, hushållsassistent, brödrost, järn för varma mackor, porslin för sex personer och tillhörande kastruller, stekpannor och uppläggningsfat mm. Det är ca 20 meter till poolen.

Bostaden har två altaner vardera på ca 27 m2 varav den ena är inbyggd med myggnät och ger en absolut myggfri miljö. Båda altaner har sittgrupper med bord och stolar, samt vilstolar med fotpall på den inbyggda altanen.

Huset har två sovrum med två bäddar i varje sovrum, två badrum där master bedroom har direkt ingång från sovrummet. Sänglinnen, badlakan och handdukar finns för sex personer. I badrummet som är i anslutning till master bedroom finns också en tvättmaskin. Husets kök är fullt utrustat med diskmaskin, hushållsassistent, brödrost, järn för varma mackor, porslin för sex personer och tillhörande kastruller, stekpannor och uppläggningsfat mm. Det är ca 20 meter till poolen där det finns solstolar och en liten Sala för den som vill ha lite skugga.

Vidare finns smart TV, internet ett mindre bibliotek med pocketböcker och CD-skivor.

Detaljer

Tillgänglighet

Pris: 429kr per natt

Reservationsformulär

Obligatoriska fält markeras med *Reserve of 1 available accommodations.

M4 Lotus 1 är tillgänglig de valda dagarna.