Airbnb

Vi agerar värdar åt Airbnb och hjälper fastighetsägare i Huay Yang att hyra ut sina bostäder när dom själva inte är på plats. Några av fördelarna med vårt samarbete med Airbnb är:

 

Värdgaranti på 8 000 000 kr. I det sällsynta fall oavsiktlig skada äger rum är varje Airbnb-värd täckt till ett värde på upp till motsvarande en miljon dollar. Denna sinnesro kostar inget extra.

 

Värdförsäkring. Om dina gäster skadar sig eller orsakar skador på egendom skyddar Airbnb’s värdförsäkring dig från skadeansvar till ett värde på upp till motsvarande en miljon dollar. Detta skydd ingår utan kostnad för varje Airbnb-värd.

 

Airbnb bygger på förtroende. Alla Airbnb-resenärer måste tillhandahålla ett profilfoto och verifiera sitt telefonnummer & sin e-postadress. Både gäster och värdar publicerar ett omdöme vardera efter utcheckning, och bidrar därmed till att alla användare agerar på ett ansvarsfullt och respektfullt sätt.

 

Alla betalningar behandlas säkert via Airbnb’s betalningssystem. Gäster debiteras när en bokning genomförs och värdar betalas 24 timmar efter incheckning, en trygghet för båda parter.