Y56 – Trevligt Hus för Uthyrning i Coconut, Huay Yang

Välkommen att hyra detta charmiga hus som erbjuder bekväm boende för upp till sex personer. Med en perfekt kombination av bekvämlighet och avkoppling är detta det perfekta valet för din vistelse i Huay Yang.

Huset har två mysiga sovrum: det första med en bekväm dubbelsäng och det andra med en våningssäng. Dessutom finns en bekväm bäddsoffa i vardagsrummet för ytterligare två personer. Båda sovrummen är utrustade med AC för din komfort.

Du kommer att ha tillgång till två badrum och en tvättmaskin för extra bekvämlighet under din vistelse.

Det rymliga vardagsrummet och köket har också AC och erbjuder en perfekt plats att koppla av och umgås med familj och vänner. En stor altan under tak ger möjlighet till avkoppling utomhus i skuggan.

Huset ligger i det populära området Coconut, granne med den Svenska skolan och flera bra restauranger. Stranden ligger också bara ca 600 meter bort, vilket gör det till en idealisk plats för strandälskare och naturälskare.

Uthyres: 3.000 SEK / vecka

Missa inte chansen att hyra detta trevliga hus i Coconut, Huay Yang! Kontakta oss idag för att boka din vistelse och uppleva allt detta underbara hem har att erbjuda.