V24 – Fin Lägenhet i Huay Yang Condominium

Denna välutrustade lägenhet är en skön oas i det eftertraktade Huay Yang Condominium. Med en stabil ekonomi och en central placering vid stranden erbjuder denna fullt möblerade pärla allt du behöver för en bekväm och avkopplande livsstil.

Den rymliga lägenheten på 60 kvadratmeter inkluderar en balkong där du kan njuta av frisk havsluft och avkopplande utsikt över omgivningen. Lägenheten är i utmärkt skick och ligger på andra våningen, vilket ger en känsla av lugn och avskildhet.

För din komfort och bekvämlighet ingår fiberanslutning med Wi-Fi, TV och luftkonditionering. Dessutom har du tillgång till en vacker uppvuxen trädgård och en gemensam pool där du kan svalka dig och njuta av den tropiska solen. Med en 24/7-vakt kan du känna dig trygg och säker i ditt nya hem.

Uthyres: 3.000 SEK / vecka

Denna lägenhet är det perfekta valet för dig som söker en harmonisk livsstil i ett välskött och tryggt condominium i Huay Yang. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäcka allt detta fantastiska boende har att erbjuda.

Säljes: 500.000 SEK