V25 – Rymlig Lägenhet med Havsutsikt i Huay Yang

Denna rymliga lägenhet med en generös yta på 118 kvadratmeter erbjuder en perfekt kombination av komfort och bekvämlighet i det charmiga Huay Yang-området. Med en öppen planlösning och ljusa, luftiga utrymmen är detta hemmet där du kan koppla av och trivas.

Lägenheten har två toaletter, varav en är utrustad med dusch för extra bekvämlighet. Det finns också två mysiga sovrum, varav ett med en bekväm dubbelsäng för en god natts sömn. Från vardagsrummet och balkongen kan du njuta av havsutsikt och känna den friska brisen från havet, bara 60 meter bort.

Området erbjuder en rad bekvämligheter, inklusive en gemensam pool, en barnpool och en bubbelpool för avkoppling och nöje. För de hälsosamma entusiasterna finns även ett gym tillgängligt i receptionen. Med bevakning dygnet runt kan du känna dig trygg och säker i din nya hemmiljö.

Uthyres: 4.000 SEK / vecka

Säljes: 800.000 SEK

Denna lägenhet är det perfekta valet för dig som söker en bekväm och harmonisk livsstil med närhet till restauranger och den vackra stranden i Huay Yang. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäcka alla fördelar med detta fantastiska boende.