V36 – Fantastisk Lägenhet med Havsutsikt i Huay Yang

Denna välskötta lägenhet på 60 kvadratmeter erbjuder en oas av lugn och avkoppling vid Thailands vackra kust. Belägen på tredje våningen, med en magnifik havsutsikt, är detta hemmet där du kan njuta av spektakulära soluppgångar från din egen stora möblerade balkong.

Interiören har en öppen planlösning med ett välutrustat kök och ett mysigt vardagsrum som skapar en inbjudande atmosfär för avkoppling och underhållning. Separat från det gemensamma utrymmet finns ett bekvämt sovrum för en ostörd natts sömn. Både vardagsrummet och sovrummet är utrustade med luftkonditionering för maximal komfort.

Lägenheten är fullt utrustad och inkluderar gemensamt wifi för din bekvämlighet. Dessutom erbjuder det välskötta området en känsla av säkerhet med vakt, tillgång till poolområde och parkering. Med endast 60 meter till stranden har du enkel tillgång till det glittrande havet och mjuka sandstränder.

Uthyres: 3.000 SEK / vecka

Säljes: 475.000 SEK

Denna lägenhet är ett perfekt tillfälle att förvärva din egen bit av paradis i Huay Yang. Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev allt detta fantastiska boende har att erbjuda.