V37 – Fantastisk Lägenhet med Utsikt över Dolphin Beach i Huay Yang

Denna häpnadsväckande lägenhet erbjuder en unik möjlighet att uppleva enastående utsikt över Dolphin Beach i Huay Yang. Med 60 smart planerade kvadratmeter, inkluderande ett kök/vardagsrum och ett separat sovrum, är detta hemmet där du kan njuta av komfort och bekvämlighet vid stranden.

Lägenheten har en modern design och inredd i harmoni med omgivningarna. Det separata sovrummet ger en privat oas för avkoppling, medan det generösa köket/vardagsrummet skapar en perfekt plats för umgänge och underhållning. Altanen på 20 kvadratmeter erbjuder en fantastisk plats att njuta av soluppgången över det skimrande havet.

Med närhet till restauranger kan du smaka på utsökt lokalt kök och njuta av bekvämligheten att ha allt inom räckhåll. Området är säkert med bevakning dygnet runt, så du kan känna dig trygg och avslappnad i din nya hemmiljö.

Uthyres: 3.000 SEK / vecka

Denna lägenhet är en unik möjlighet att bo vid en av Thailands vackraste stränder. Kontakta oss idag för att boka en visning och uppleva allt detta fantastiska boende har att erbjuda.