H12 Orchid 5

Ett stort hus på ca 220 m2 möter oss i området. Huset är väl tilltaget där 3 sovrum (varav ett på entréplan och två på övervåningen), erbjuder upp till 6 – 8 bäddar boende, samt där gemensamhetsytor och två verandor möter oss. Nedre verandan är ca 60 m2 och den övre verandan med nätfönster runt om är ca 30 m2, det medverkar till ett till ett lättlevt boende med behaglig rymd och trivsel.

Ett välutrustat kök med tvättmaskin och båda våningarna har dusch och toalett. Extra vattentank med pump säkerställer att huset har jämt vattentryck och bra vattenförsörjning. Huset har TV och väl fungerande internet.

Uppvuxen tomt på ca 650 m med fina träd, buskar och välskötta gräsytor. Det är en behagligt skön miljö både under dagtid och ljumma kvällar. Orchid 5 – området består av tvåvåningshus med tilltagna tomter, 13 st. Här har husägare inom området dessutom omformat och byggt ut husen på lite olika sätt, vilket skapar viss variation. En gemensam poolanläggning, hög servicenivå vad gäller trädgårdsskötsel samt vecko-städning och vakthållning kompletterar. Området ger de boende, en uppskattad känsla av rymd och öppenhet, vid en jämförelse. Havet med sin milslånga strand att vistas på är nära till och på stranden nyttjas dessutom med fördel de restauranger som där finns. Ett väl bibehållet hus i ett fint område i byn Huay Yang där man gott kan slå sig ned, koppla av och njuta av tillvaron.

Pris: 845.000 SEK