P1 – Charmigt Hus med Gemensam Pool i Huay Yang

Välkomna till detta underbara hus på området Lotus 1, där du kan njuta av lugnet och skönheten med endast 13 grannar som sällskap. Med en rymlig boyta på 163 kvadratmeter och en generös tomt på 800 kvadratmeter är detta det perfekta hemmet för dig som söker komfort och utrymme.

Huset erbjuder tre väl tilltagna sovrum, alla utrustade med luftkonditionering för optimal komfort. De två badrummen ger praktiskt och bekvämt boende för hela familjen. Kök och vardagsrum är i en öppen planlösning som skapar en ljus och luftig atmosfär. Köket är fullt utrustat med moderna bekvämligheter såsom ugn, kyl, frys och kaffekokare.

Njut av de sköna thailändska kvällarna på de två möblerade terrasserna medan du tar in den friska luften och omgivningens grönska. Huset har också tillgång till internet via fiber och en bekväm carport för din bil.

Området erbjuder en gemensam pool, barnpool och jacuzzi där du kan svalka dig och koppla av. Dessutom har du närhet till havet och en milslång orörd sandstrand för dagar fyllda med sol och bad.

Detta underbara hus säljs fullt möblerat, vilket gör det till det perfekta valet för dig som vill flytta in direkt utan bekymmer.

Pris: 775.000 SEK

Missa inte chansen att äga detta fantastiska hus i Huay Yang! Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäcka allt detta underbara boende har att erbjuda.