A5 – Trevligt Hus med Gemensam Pool i Orchid 1, Huay Yang

Välkommen till detta charmiga hus till salu beläget i det mysiga området Orchid 1 i Huay Yang. Med endast 15 hus och en gemensam pool erbjuder detta område en känsla av gemenskap och avkoppling.

Huset, med en total yta på ca 100 m2 inklusive altan, är perfekt för en bekväm livsstil i tropiska omgivningar. Den öppna planlösningen mellan kök och allrum skapar en ljus och rymlig atmosfär där familj och vänner kan samlas och umgås.

Två väl tilltagna sovrum och två badrum erbjuder gott om plats och komfort för hela familjen. Köksinredningen av massivt trä och bänkskivor i granit ger en touch av elegans och hållbarhet till hemmet.

Den stora tomten möjliggör olika möjligheter, inklusive utbyggnader och trädgårdsarbete. Dessutom finns det två förråd, varav ett är utrustat med en tvättmaskin, samt en köksaltan och wifi för bekvämlighet.

Närheten till den Svenska skolan, restauranger och havet, bara ca 600 meter bort, gör detta hus till en idealisk plats för alla som söker en bekväm och avkopplande livsstil i Huay Yang.

Uthyres: 4.660 SEK / vecka

Säljes: 680.000 SEK

Missa inte chansen att äga detta charmiga hus i Orchid 1, Huay Yang! Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäcka allt detta underbara hem har att erbjuda.