F17 – Fantastisk Bostad i Huay Yang, Thailand

Välkommen till denna underbara bostad belägen i området Orchid 4 i Huay Yang, en oas av lugn och komfort bara ett stenkast från stranden.

Denna bostad erbjuder ett harmoniskt vardagsrum och kök i ett, skapat för att maximera utrymme och gemenskap. Med två rymliga sovrum och två moderna badrum finns det gott om plats för hela familjen eller vänner att trivas.

Varje rum är utrustat med AC för din bekvämlighet och bostaden kommer fullt möblerad med stilfulla detaljer och alla nödvändiga bekvämligheter för en hemtrevlig atmosfär.

Steg ut på den generösa altanen och njut av en morgonkaffe eller en avkopplande kvällsdrink medan du blickar ut över den stora hörntomten, kantad av frodiga växter och träd.

Beläget i det eftertraktade Orchid 4-området, är denna bostad perfekt för familjer med sin närhet till den svenska skolan och restauranger. Med stranden bara 600 meter bort, är det enkelt att njuta av dagar av sol och sand.

Uthyres: 4.000 SEK / vecka

Säljes: 700.000 SEK

Missa inte chansen att hyra denna fantastiska bostad i Huay Yang för din nästa drömsemester! Kontakta oss idag för att boka din vistelse och uppleva allt detta underbara boende har att erbjuda.