G5 – Välkomna till Denna Smakfullt Renoverade Oas i Huay Yang

Detta välvårdade hus bjuder in till en harmonisk tillvaro med sina smakfulla renoveringar och omsorgsfullt underhållna utrymmen. Med en yta på 64 kvadratmeter och två generösa altaner på 25 och 9 kvadratmeter, erbjuder detta hem en perfekt blandning av inomhus- och utomhusliv.

Den lummiga och välskötta hörntomten är en fröjd för ögat med sina många fina växter och grönska som omger huset. Den öppna planlösningen välkomnar dig med ett renoverat kök, komplett med nya apparater såsom kyl/frys, ugn och diskmaskin. Badrummet har också genomgått en smakfull renovering och ger en känsla av lyx och elegans.

Huset är utrustat med en ny varmvattenberedare, två AC-enheter och fläktar för att säkerställa optimal komfort året runt. Ett stort förråd rymmer en tvättmaskin och en extra kyl/frys för praktisk förvaring. Det rymliga och ljusa sovrummet har utvidgats och ljuset strömmar in genom en vacker vägg i glasblock, och här finner du även en safetybox för dina värdesaker.

Denna pärla säljs fullt möblerad och inkluderar till och med en Honda PCX motorcykel och cyklar för att utforska området med lätthet.

Området erbjuder två gemensamma poolområden, varav en med barnpool och en med barnpool och jacuzzi, där du kan koppla av och njuta av det tropiska klimatet.

Pris: 695.000 SEK

Missa inte chansen att äga denna smakfullt renoverade oas i Huay Yang! Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäcka allt detta underbara hem har att erbjuda.