F7 – Härligt Hus för Uthyrning i Orchid 4, Huay Yang

Välkommen till denna pärla av ett hus i det charmiga området Orchid 4 i Huay Yang. Med en välkomnande öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och bekväma faciliteter är detta det perfekta valet för din nästa vistelse i Thailand.

Huset har två mysiga sovrum med plats för fyra personer totalt, utrustade med två bekväma dubbelsängar och en praktisk bäddsoffa. Ett modernt badrum med dusch och toalett är bekvämt beläget för alla gäster.

Njut av trevligt umgänge och avkoppling på de två väldigt fint inredda altanerna, perfekta för utomhusaktiviteter och måltider i det härliga thailändska klimatet.

I området finns två pooler där du kan svalka dig och njuta av soliga dagar, samt dygnet runt bevakning för din trygghet och säkerhet. Wifi finns tillgängligt för att hålla dig uppkopplad under hela din vistelse.

Huset ligger också nära den svenska skolan, flera restauranger och det vackra havet, vilket gör det till en idealisk plats för din semester i Huay Yang.

Uthyres: 4.660 SEK / vecka

Missa inte chansen att hyra detta härliga hus i Orchid 4, Huay Yang! Kontakta oss idag för att boka din vistelse och uppleva allt detta underbara hem har att erbjuda.