H12 – Rymligt Hus med Gemenskap och Komfort i Huay Yang

Välkomna till detta imponerande hus med en yta på ca 220 m2, beläget i det fridfulla området Orchid 5 i Huay Yang. Med tre sovrum, varav ett på entréplan och två på övervåningen, erbjuder detta hus generöst med plats för upp till 6-8 personer, perfekt för familjer eller grupper som söker bekvämt boende.

Huset imponerar med sina gemensamhetsytor och två rymliga verandor. Den nedre verandan, ca 60 m2, och den övre verandan med nätfönster runt om, ca 30 m2, skapar en luftig och trivsam atmosfär som inbjuder till avkoppling och samvaro.

Det välutrustade köket, komplett med tvättmaskin, är ett perfekt utrymme för matlagning och gemensamma måltider. Båda våningarna har dusch och toalett för bekvämlighet och huset är utrustat med extra vattentank och pump för jämnt vattentryck och pålitlig vattenförsörjning. TV och väl fungerande internet bidrar till bekvämligheten i vardagen.

Den uppvuxna tomten på ca 650 m2 erbjuder en vacker miljö med fina träd, buskar och välskötta gräsytor, perfekt för avkoppling både under dagen och under ljumma kvällar. Orchid 5-området präglas av sina tvåvåningshus och generösa tomter, vilket ger variation och en känsla av rymd och öppenhet. En gemensam poolanläggning, hög servicenivå vad gäller trädgårdsskötsel samt vecko-städning och vakthållning kompletterar gemenskapen.

Detta välskötta hus i det charmiga området Huay Yang erbjuder en perfekt balans mellan komfort, gemenskap och närhet till den milslånga stranden och dess restauranger. Ett idylliskt hem där du kan koppla av och njuta av livet till fullo.

Pris: 800.000 SEK

Missa inte chansen att äga detta fantastiska hus i Huay Yang! Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev allt detta underbara boende har att erbjuda.