H1 – Välutrustat Hus för Uthyrning i Huay Yang, Thailand

Njut av din vistelse i detta välvårdade hus i det vackra Huay Yang. Med två våningar och gott om utrymme erbjuder detta boende bekvämlighet och komfort för din semester.

På bottenvåningen välkomnar ett välutrustat kök dig, komplett med kyl, frys, ugn och spis, vilket gör det enkelt att tillaga och njuta av dina favoriträtter under din vistelse. En dusch och toalett finns också tillgänglig för din bekvämlighet. Den stora uteplatsen erbjuder flera sittgrupper där du kan koppla av och njuta av det härliga vädret. Dessutom finns det gott om plats för parkering av mopeder och bil.

På övervåningen hittar du två mysiga sovrum, båda utrustade med bekväma dubbelsängar, perfekta för en god natts sömn efter en dag med äventyr. Det finns också ett angränsande rum med soffa där du kan koppla av och njuta av en bok eller en film. En extra dusch och toalett finns också tillgänglig. Den stora möblerade terassen på övervåningen är perfekt för att njuta av soluppgångar och solnedgångar.

Uthyres: 6.000 SEK / vecka

Missa inte chansen att hyra detta välutrustade hus i Huay Yang för din nästa semester! Kontakta oss idag för att boka din vistelse och uppleva allt detta underbara boende har att erbjuda.