K15 – Trevligt Hus med Härlig Utsikt i Huay Yang

Välkomna till detta välskötta hus om 91 kvadratmeter, där bekvämlighet och charm förenas i en perfekt harmoni. Beläget i det fridfulla området Orchid 6 i Huay Yang, erbjuder detta hem en underbar plats att kalla sitt eget.

Huset inbjuder till avkoppling och social samvaro med en öppen planlösning som omfattar ett välutrustat kök, perfekt för kulinariska äventyr och gemensamma måltider. En terrass under tak på 24 kvadratmeter, med utsikt mot de majestätiska Burma-bergen, erbjuder en idyllisk plats att njuta av friska luften och vackra solnedgångar.

Med ett badrum utrustat med dusch och toalett, samt två mysiga sovrum – ett med king size och ett med queen size dubbelsängar – erbjuder detta hus allt som behövs för en bekväm och avslappnad livsstil. Wifi/fiber säkerställer att du är uppkopplad och uppdaterad i alla lägen.

Området kring huset är fullt av bekvämligheter, med närhet till restauranger och den svenska skolan, samt bara ca 600 meter till stranden för avkopplande dagar vid havet.

Adress: Orchid 6 K15, Moo 5 Huai Yang, Thap Sakae, Prachuap Kirikhan, 77130 Thailand

Uthyres: 4.000 SEK / vecka

Säljes: 595.000 SEK

Missa inte chansen att äga detta trevliga hus med enastående utsikt i Huay Yang! Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäcka allt detta underbara boende har att erbjuda.