K2 – Välkomna till Ett Välskött Hus nära Svenska Skolan i Huay Yang

Detta välskötta hus på 91 kvadratmeter är en perfekt plats att kalla hem i det fridfulla området Huay Yang. Med ett tillbyggt förråd och noggrann vård av både tomt och hus, erbjuder detta boende en bekväm och trivsam livsstil.

Huset säljs fullt möblerat och erbjuder två mysiga sovrum, perfekt för både familjer och par. Kök och vardagsrum i öppen planlösning skapar en ljus och inbjudande atmosfär, med AC i båda sovrummen för extra komfort. Köket är välutrustat med moderna apparater såsom ugn, kyl, frys och kaffekokare, medan en tvättmaskin i förrådet ger praktiskt boende.

Två uteplatser, varav en tillbyggd på sidan, erbjuder utrymme för avkoppling och utomhusliv. Området erbjuder även en gemensam pool och vakt 24/7 för trygghet och bekvämlighet. Närheten till svenska skolan, restauranger och stranden, bara ca 600 meter bort, gör detta hus till en idealisk plats för familjer och alla som söker ett bekvämt boende nära bekvämligheter och natur.

Pris: 595.000 SEK

Missa inte chansen att äga detta välskötta hus i Huay Yang! Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäcka allt detta underbara boende har att erbjuda.