K23 – Trevligt Hem med Gemensam Pool nära Svenska Skolan i Huay Yang

Välkommen till detta charmiga hem med öppen planlösning i det eftertraktade området Orchid 6 i Huay Yang. Med en boyta på 91 kvadratmeter erbjuder detta hem en bekväm och praktisk livsstil för både familjer och par.

Det rymliga köket och vardagsrummet i öppen planlösning skapar en ljus och luftig atmosfär där du kan njuta av gemenskap och avkoppling. Två mysiga sovrum erbjuder gott om plats för sömn och vila, varav ett är utrustat med en våningssäng som är perfekt för barnens äventyr.

Badrummet är utrustat med dusch och toalett för bekvämlighet, och hemmets totala boyta på 91 kvadratmeter ger gott om utrymme för vardagslivet.

Området erbjuder en gemensam pool där du kan svalka dig och njuta av soliga dagar, samt en vakt som är tillgänglig dygnet runt för din säkerhet och trygghet. Med närhet till svenska skolan och flera restauranger finns allt du behöver inom räckhåll.

Uthyres: 3.500 SEK / vecka

Pris: 595.000 SEK

Missa inte chansen att äga detta trevliga hem i Orchid 6, Huay Yang! Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäcka allt detta underbara boende har att erbjuda.