K10 – Barnvänligt Hus för Uthyrning i Huay Yang, Thailand

Välkommen till detta charmiga och barnvänliga hus i Huay Yang, perfekt för en avkopplande och bekväm familjesemester. Här kan du njuta av en rad bekvämligheter och närhet till allt du behöver för en minnesvärd vistelse.

Huset har två mysiga sovrum, perfekt för en familj med barn. Det stora sovrummet har en bekväm dubbelsäng medan det andra sovrummet har två enkelsängar, vilket ger gott om utrymme för alla. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en ljus och luftig atmosfär där hela familjen kan samlas och umgås.

Ett modernt badrum med dusch och toalett finns också tillgängligt för din bekvämlighet. Boytan på 91m2 inklusive uteplats erbjuder gott om utrymme för avkoppling och lek.

Njut av en gemensam pool med bubbelpool där barnen kan plaska och ha roligt medan föräldrarna kopplar av. Dygnet runt bevakning ger extra trygghet och säkerhet för din familj. Huset ligger också nära den svenska skolan och flera restauranger, vilket gör det bekvämt att utforska området och njuta av lokala bekvämligheter.

Wifi finns tillgängligt i hela huset för att hålla dig uppkopplad under hela din vistelse.

Uthyres: 3.500 SEK / vecka

Missa inte chansen att hyra detta trevliga och barnvänliga hus i Huay Yang för din nästa familjesemester! Kontakta oss idag för att boka din vistelse och uppleva allt detta underbara boende har att erbjuda.