K9 – Trevligt Hus för Uthyrning i Huay Yang, Thailand

Välkommen till detta underbara hus med modern design och bekvämligheter för en avkopplande vistelse i Huay Yang. Med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två sovrum och två badrum är detta det perfekta valet för dig och din familj.

Huset är nyrenoverat och smakfullt inrett med halkfria klinkers både inne och ute för extra säkerhet och komfort. Med en boyta på 91m2 inklusive uteplats erbjuder detta boende gott om utrymme för avkoppling och socialt umgänge.

Njut av en gemensam pool med bubbelpool där du kan svalka dig och koppla av under soliga dagar. Dygnet runt bevakning ger dig trygghet och säkerhet under hela din vistelse. Huset ligger också i närheten av den svenska skolan och flera restauranger för din bekvämlighet.

Huset är fullt utrustat med moderna bekvämligheter, inklusive diskmaskin, mikrovågsugn, wifi och en 55-tums TV. Samtliga husgeråd såsom bestick, glas och tallrikar finns i överflöd för din bekvämlighet. All annan husgeråd är också utbytt till nytt och fräscht för din bästa upplevelse.

Uthyres: 4.000 / vecka

Missa inte chansen att hyra detta trevliga hus i Huay Yang för din nästa semester! Kontakta oss idag för att boka din vistelse och uppleva allt detta underbara boende har att erbjuda.