H12

Ett stort hus på ca 220 m2 möter oss i området. Huset är väl tilltaget där 3 sovrum, gemensamhetsytor och två verandor möter oss. Den nedre är på ca 60 m2 och den övre verandan med nätfönster runt om är på ca 30 m2 medverkar till ett uppskattat boende med behaglig rymd och trivsel. 

Huset H 12 erbjuder upp till 6 – 8 bäddar boende. Ett välutrustat kök med tvättmaskin och båda våningarna har dusch och toalett. Extra vattentank med pump säkerställer att huset har jämt vattentryck och bra vattenförsörjning. Huset har TV och väl fungerande internet.

Uppvuxen tomt på ca 650 m2 med fina träd, buskar och välskötta gräsytor. Det är en behagligt skön miljö både under dagtid och ljumma kvällar.

Orchid 5 – området består av 13 rymliga tvåvåningshus med tilltagna tomter, där husägare inom området dessutom har omformat och byggt ut husen på lite olika sätt, ger viss variation. En gemensam poolanläggning, hög servicenivå vad gäller trädgårdsskötsel samt vecko-städning och vakthållning kompletterar. Området ger boende, i en jämförelse med övriga husområden i byn, uppskattad känsla av rymd och öppenhet. Havet med sin milslånga strand att vistas på skymtar mellan palmer. Ett härligt hus i ett fint område i byn Huay Yang där man gott kan slå sig ned, koppla av och njuta av tillvaron. 

Pris: 950.000 SEK