Säljes

V13 Dolphin Beach Condominium

Fullt möblerad och inflyttningsklar studiolägenhet på första våningen i underbara Dolphin Beach Condominium. 60m2 inkl stor terass. 60 meter till havet, närhet till restauranger, vakt 24/7, wifi, poolområde med jacuzzi och barnpool, gym, parkering.

Säljes inkl motorcykel Honda PCX

Pris: 395.000 SEK

A5 Orchid 1

Hus till salu på trevliga Orchid 1, ett område med endast 15 hus med gemensam pool.

Huset är på ca 100 m2 inklusive altan. Öppen planlösning kök/allrum, två sovrum, två badrum, köksinredning av massivt trä och bänkskivor i granit.

Stor tomt som möjliggör bl.a. utbyggnad. Dessutom finns det två förråd , det ena med tvättmaskin samt en köksaltan, wifi.

Närhet till Svenska skolan, restauranger och ca 600 m till havet.

Pris: 680.000 SEK

K15 Orchid 6

Trevligt och välskött hus på 91 m2, inklusive en terrass under tak på 24 m2 – med utsikt mot Burma bergen. Huset har öppen planlösning med ett välutrustat kök.

1 badrum med dusch & toa. 2 sovrum, en med med king size och en med queen size dubbelsäng.

Wifi/fiber.

Närhet till restauranger och svenska skolan, ca 600m till stranden.

Adress: Orchid 6 K15, Moo 5 Huai Yang, Thap Sakae, Prachuap Kirikhan, 77130 Thailand

Pris: 650.000 SEK

V32 Dolphin Beach Condominium

Thailandfastigheter har byggt ca 450 semesterbostäder som sålts till glada Skandinavien. En av dessa är nu till salu, strandnära lägenhet på 60m2 på tredje våningen med havsutsikt.

Lägenheten har öppen planlösning. Fullt utrustat kök, badrum och stor altan.

Området ligger på stranden och har närhet till restauranger och

Köparna av denna lägenhet får hjälp med:

  • Lagfart (chanot) registrerad i sitt eget namn
  • Blå husbok
  • Gul husbok
  • Thailändskt ID-kort
  • Bankkonto, betalkort och internetbank
  • Kökort för bil och motorcykel
  • Digital-TV box med svenska play kanaler

Pris: 475.000 SEK

K2 Orchid 6

Välskött hus på 91 kvadratmeter med tillbyggt förråd. Både tomt och hus är mycket väl underhållet och säljes fullt möblerat. Två sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning. AC i båda sovrummen. Köket är välutrustnat med ugn, kyl, frys, kaffekokare m.m. Tvättmaskin i förrådet. Två uteplatser varav en tillbyggd på sidan.

Området har gemensam pool och vakt 24/7. Närhet till svenska skolan, restauranger och ca: 600m till stranden.

Pris: 595.000 SEK

K23 Orchid 6

Öppen planlösning, kök/vardagsrum, två sovrum varav ett med våningssäng. Dusch/toalett, boyta 91 m2. Gemensam pool och vakt dygnet runt. Närhet till svenska skolan och flera restauranger.

Pris: 595.000 SEK

H12 Orchid 5

Ett stort hus på ca 220 m2 möter oss i området. Huset är väl tilltaget där 3 sovrum (varav ett på entréplan och två på övervåningen), erbjuder upp till 6 – 8 bäddar boende, samt där gemensamhetsytor och två verandor möter oss. Nedre verandan är ca 60 m2 och den övre verandan med nätfönster runt om är ca 30 m2, det medverkar till ett till ett lättlevt boende med behaglig rymd och trivsel.

Ett välutrustat kök med tvättmaskin och båda våningarna har dusch och toalett. Extra vattentank med pump säkerställer att huset har jämt vattentryck och bra vattenförsörjning. Huset har TV och väl fungerande internet.

Uppvuxen tomt på ca 650 m med fina träd, buskar och välskötta gräsytor. Det är en behagligt skön miljö både under dagtid och ljumma kvällar. Orchid 5 – området består av tvåvåningshus med tilltagna tomter, 13 st. Här har husägare inom området dessutom omformat och byggt ut husen på lite olika sätt, vilket skapar viss variation. En gemensam poolanläggning, hög servicenivå vad gäller trädgårdsskötsel samt vecko-städning och vakthållning kompletterar. Området ger de boende, en uppskattad känsla av rymd och öppenhet, vid en jämförelse. Havet med sin milslånga strand att vistas på är nära till och på stranden nyttjas dessutom med fördel de restauranger som där finns. Ett väl bibehållet hus i ett fint område i byn Huay Yang där man gott kan slå sig ned, koppla av och njuta av tillvaron.

Pris: 845.000 SEK

M10 Lotus 1

Lotus 1 är ett stort och luftigt område med endast 14 hus, ca 700m från havet. M10 är en hörntomt på ca 380m2. Huset är på 91m2 och omringas med träd, buskar och blommor. Hörntomten längst in på området medför att det är en lugn atmosfär. Altanens läge medför att det är skugga under dagen vilket är till en stor fördel. Avstånd till den stora gemensamma poolen ca 30m. Öppen planlösning med kök och vardagsrum. Två sovrum med dubbelsängar, garderober och sminkbord. Helkaklat badrum, duschvägg med betongglas som släpper in ljuset över tvättstället med avställningsytor i vit/svart granit. Ett extra förråd finns på utsidan med plats för en mc och betydligt mer.

Pris: 515.000 SEK

M4 Lotus 1

Huset M4 på Lotus 1 har två sovrum med två bäddar i varje sovrum, två badrum där master bedroom har direkt ingång från sovrummet. I badrummet som är i anslutning till master bedroom finns också en tvättmaskin. Husets kök är fullt utrustad med ny diskmaskin. Öppen planlösning med kök och vardagsrum. Huset har två altaner vardera på ca 27 m2 varav den ena är inbyggd med myggnät. Båda altaner har sittgrupper med bord och stolar, samt vilstolar med fotpall på den inbyggda altanen. Det är ca 20 meter till poolen där det finns solstolar och en liten Sala för den som vill ha lite skugga.

Lotus 1 är ett trevligt området med 14 hus, gemensam pool, närhet till restaurang och matvarubutik.

Pris: 525.000 SEK