Säljes

313A Blue Marine Condominium

Nyproducerad tvårumslägenhet i absolut toppskick! Här finner ni en ljus och smakfullt inredd lägenhet med hög standard. Området har närhet till många bra restauranger, massage, butiker och endast 350 meter från havet.

Vardagsrum och kök i öppen planlösning. Köket är fullt utrustat med kyl/frys, brödrost, induktionshäll, vattenkokare m.m. Vardagsrummet har 3-sitssoffa samt 55″ TV med smart Apple TV funktion (Netflix m.fl). Tystgående AC och praktiskt bäddsoffa för övernattande gäster.

Sovrum med påkostade ljusa möbler och exklusiv madrass i nyskick. Tystgående AC som ger en behaglig och avkopplande miljö.

Ljust och fräscht badrum, tvättställ/kommod med vacker stenskiva och dusch med varmvatten.

Stor uteplats med havsutsikt och svalkande bris. Även här hittar ni smakfullt möblemang för upp till fyra personer.

Total yta 51,5 m2, våning 3, fin utsikt både över Siambukten och bergen mot Burma. Snabbt internet (wifi) via fiber. Området har gemensam pool, gym, tvättmaskin och personal dygnet runt. Lägenheten är freehold och kan ägas av en icke-thailändsk medborgare.

Köparna av denna lägenhet får hjälp med:

 • Lagfart (chanot) registrerad i sitt eget namn
 • Blå husbok
 • Gul husbok
 • Thailändskt ID-kort
 • Bankkonto, betalkort och internetbank
 • Kökort för bil och motorcykel
 • Digital-TV box med svenska play kanaler

Pris: 450.000 SEK

311B Blue Marine Condominium

Nyproducerad trerumslägenhet i absolut toppskick! Här finner ni en ljus och smakfullt inredd hörnlägenhet med hög standard. Området har närhet till många bra restauranger, massage, butiker och endast 350 meter från havet.

Vardagsrum och kök i öppen planlösning. Köket är fullt utrustat med kyl/frys, mikrovågsugn, brödrost, induktionshäll, vattenkokare m.m. Vardagsrummet har 3-sitssoffa samt 55″ TV med smart Apple TV funktion (Netflix m.fl). Tystgående AC och praktiskt bäddsoffa för övernattande gäster.

Två sovrum med påkostade ljusa möbler och exklusiva madrasser i nyskick. Båda sovrummen är utrustade med tystgående AC som ger en behaglig och avkopplande miljö.

Ljust och fräscht badrum med tvättställ/kommod med vacker stenskiva och dusch med varmvatten.

Stor uteplats med havssutsikt och svalkande bris. Även här hittar vi smakfullt möblemang för upp till åtta personer.

Total yta 69,3 m2, våning 3, fin utsikt både över Siambukten och bergen mot Burma. Snabbt internet (wifi) via fiber. Området har gemensam pool, gym, tvättmaskin och personal dygnet runt. Lägenheten är freehold och kan ägas av en icke-thailändsk medborgare.

Köparna av denna lägenhet får hjälp med:

 • Lagfart (chanot) registrerad i sitt eget namn
 • Blå husbok
 • Gul husbok
 • Thailändskt ID-kort
 • Bankkonto, betalkort och internetbank
 • Kökort för bil och motorcykel
 • Digital-TV box med svenska play kanaler

Pris: 650.000 SEK

V32 Dolphin Beach

Lägenhet på 60m2 på tredje våningen med havsutsikt och stor balkong. Säljes möblerad och fullt utrustat kök, färdig för inflyttning.

Området ligger 60 meter från den vackra stranden, gemensam parkering, poolområde, vakt, gym och internet. Närhet till flera restauranger.

Pris: 475.000 SEK

K2 Orchid 6

Välskött hus på 91 kvadratmeter med tillbyggt förråd. Både tomt och hus är mycket väl underhållet och säljes fullt möblerat. Två sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning. AC i båda sovrummen. Köket är välutrustnat med ugn, kyl, frys, kaffekokare m.m. Tvättmaskin i förrådet. Två uteplatser varav en tillbyggd på sidan.

Området har gemensam pool och vakt 24/7. Närhet till svenska skolan, restauranger och ca: 600m till stranden.

Pris: 595.000 SEK

A8 Villa Maris

Absolut beachfront, ca 170m2, fantastiskt läge på stranden – MÅSTE SES!! Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Köket är platsbyggd med köksö och utsikt över havet, ugn, micro, diskmaskin, ismaskin, två fläktar, AC, TV, gästtoalett. Två sovrum med tillhörande badrum, fläktar och AC. Tre möblerade altaner på bottenplan och en takterass med sala som har belysning och naturligtvis en fantastisk utsikt över havet. Kombinerad tvättstuga och förråd plus ett extra förråd. Rostfria takrännor och internet via fiber. Möbler både ute och inne ingår i priset.

Pris: 2.600.000 SEK

L3 Orchid 6

Trevligt hus med öppen planlösning, öppet kök och vardagsrum i ett, med plats för matbord. Stort sovrum med garderob och utsikt mot bergen i Burma. Helkaklat badrum med dusch. Vardagsrum med bäddsoffa. Mysig altan med möjlighet att bygga ut på baksidan och framsidan. Huset är idag utrustad för 4 personer. I köket finns kyl o frys, spis, micro, vattenkokare, kaffebryggare och brödrost. Nära till havet. På området finns en stor härlig pool och vakt 24/7

Pris: 315.000 SEK

K23 Orchid 6

Öppen planlösning, kök/vardagsrum, två sovrum varav ett med våningssäng. Dusch/toalett, boyta 91 m2. Gemensam pool och vakt dygnet runt. Närhet till svenska skolan och flera restauranger.

Pris: 595.000 SEK

H12 Orchid 5

Ett stort hus på ca 220 m2 möter oss i området. Huset är väl tilltaget där 3 sovrum (varav ett på entréplan och två på övervåningen), erbjuder upp till 6 – 8 bäddar boende, samt där gemensamhetsytor och två verandor möter oss. Nedre verandan är ca 60 m2 och den övre verandan med nätfönster runt om är ca 30 m2, det medverkar till ett till ett lättlevt boende med behaglig rymd och trivsel.

Ett välutrustat kök med tvättmaskin och båda våningarna har dusch och toalett. Extra vattentank med pump säkerställer att huset har jämt vattentryck och bra vattenförsörjning. Huset har TV och väl fungerande internet.

Uppvuxen tomt på ca 650 m med fina träd, buskar och välskötta gräsytor. Det är en behagligt skön miljö både under dagtid och ljumma kvällar. Orchid 5 – området består av tvåvåningshus med tilltagna tomter, 13 st. Här har husägare inom området dessutom omformat och byggt ut husen på lite olika sätt, vilket skapar viss variation. En gemensam poolanläggning, hög servicenivå vad gäller trädgårdsskötsel samt vecko-städning och vakthållning kompletterar. Området ger de boende, en uppskattad känsla av rymd och öppenhet, vid en jämförelse. Havet med sin milslånga strand att vistas på är nära till och på stranden nyttjas dessutom med fördel de restauranger som där finns. Ett väl bibehållet hus i ett fint område i byn Huay Yang där man gott kan slå sig ned, koppla av och njuta av tillvaron.

Pris: 845.000 SEK

M10 Lotus 1

Lotus 1 är ett stort och luftigt område med endast 14 hus, ca 700m från havet. M10 är en hörntomt på ca 380m2. Huset är på 91m2 och omringas med träd, buskar och blommor. Hörntomten längst in på området medför att det är en lugn atmosfär. Altanens läge medför att det är skugga under dagen vilket är till en stor fördel. Avstånd till den stora gemensamma poolen ca 30m. Öppen planlösning med kök och vardagsrum. Två sovrum med dubbelsängar, garderober och sminkbord. Helkaklat badrum, duschvägg med betongglas som släpper in ljuset över tvättstället med avställningsytor i vit/svart granit. Ett extra förråd finns på utsidan med plats för en mc och betydligt mer.

Pris: 515.000 SEK

M4 Lotus 1

Huset M4 på Lotus 1 har två sovrum med två bäddar i varje sovrum, två badrum där master bedroom har direkt ingång från sovrummet. I badrummet som är i anslutning till master bedroom finns också en tvättmaskin. Husets kök är fullt utrustad med ny diskmaskin. Öppen planlösning med kök och vardagsrum. Huset har två altaner vardera på ca 27 m2 varav den ena är inbyggd med myggnät. Båda altaner har sittgrupper med bord och stolar, samt vilstolar med fotpall på den inbyggda altanen. Det är ca 20 meter till poolen där det finns solstolar och en liten Sala för den som vill ha lite skugga.

Lotus 1 är ett trevligt området med 14 hus, gemensam pool, närhet till restaurang och matvarubutik.

Pris: 525.000 SEK