Tara 2 – Exklusivt Hus med Privat Pool i Lugna Tara Villa, Huay Yang

Välkommen till detta exklusiva hus i det fridfulla området Tara Villa, centralt beläget mitt i Huay Yang. Med en genomtänkt planlösning och högkvalitativa material erbjuder detta hem allt du kan önska för en lyxig och bekväm livsstil.

Huset är en del av det fristående området Tara Villa, som består av endast fem hus med låga driftkostnader och en atmosfär av lugn och ro. Trots den avskilda platsen har du ändå bekvämt gångavstånd till restauranger och butiker.

Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en ljus och inbjudande atmosfär. Köket är fullt utrustat med moderna apparater, inklusive diskmaskin och en elegant köksö med svart granitskiva. Vitt och stilrent med rostfria detaljer ger köket en modern och elegant touch.

Huset har två generöst tilltagna sovrum, båda utrustade med bekväma dubbelsängar och rymliga klädkammare. Gästtoaletten ligger i anslutning till det första sovrummet, medan det andra sovrummet har ett exklusivt badrum med både dusch och badkar. Alla rum är utrustade med AC för optimal komfort året runt, och den genomgående smakfulla inredningen ger en känsla av lyx och elegans.

En fullt utrustad tvättstuga och praktiskt förråd på baksidan av huset kompletterar bekvämligheterna. Utanför väntar en stor möblerad terrass med privat pool och utedusch, perfekt för avkoppling och underhållning.

Pris: 1.200.000 SEK

Missa inte chansen att äga detta exklusiva hus i Tara Villa, Huay Yang! Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäcka allt detta underbara hem har att erbjuda.