E8 – Drömhuset i Huay Yang – Fullt utrustat med exklusiva tillbehör och fantastiska faciliteter!

Detta hus är fullt utrustat och har kontinuerligt uppgraderats med flera bekvämligheter. Vattnet behöver inte bäras då det filtreras genom ett system på baksidan av huset som automatiskt rengörs var 7:e dag. En dricksvattenstation med ytterligare rening finns inomhus med en filteranläggning från Amway. Snabbt internet via fiber samt luftkonditionering finns i alla rum.

Huset har två våningar, med 3 sovrum, 3 badrum, allrum och ett kök med matplats för sex personer samt två altaner. På övre våningen finns två sovrum, ett badrum och en altan med sittgrupp. Den nedre våningen inkluderar kök, matplats, badrum och ett allrum.

Utomhus har den nedre altanen skugga och är utrustad med sittgrupper i thailändsk stil, en bardisk och en vilosäng i rotting. Tre väggmonterade fläktar håller temperaturen behaglig. Det finns även tillgång till ett separat sovrum från altanen.

Huset har också ett fullstort garage som inkluderar högtryckstvätt, luftkompressor, arbetsbänk med skruvstycke, ett låsbart verktygsskåp och tre golfset.

Följande fordon ingår i priset: en Mitsubishi Mirage (2023) med tillbehör för två cyklar på THULE takräck, en Honda skoter 300cc (2019), samt en saleng (tucktuck) med en Honda 150cc (2019).

Serviceavgifter och kostnader:

  • Skötsel av trädgård, pool och föreningens ytor: 7 500 THB/månad
  • Föreningsavgift för reparationer: 1 900 THB/månad
  • Fiberanslutning: 576 THB/månad
  • Elförbrukning: 100-2 000 THB/månad
  • Arrende för mark: 12 000 THB/år

Område och omgivning: Huay Yang är en lugn fiskeby som ännu inte är exploaterad för turism. Byborna lever ett enkelt liv i thailändsk stil. Stranden är lång och orörd, med mjuk sand och rent vatten. Restauranger längs stranden erbjuder mat och dryck medan vänliga människor och en lugn atmosfär präglar byn.

Omgivande bekvämligheter: Det finns gott om affärer, matställen, apotek, internetcaféer, tvätterier och resebyråer i närheten. Två stora buddhisttempel är också en del av byns landskap. Utflyktsmål och aktiviteter finns rikligt i närheten, och närliggande städer som Tapsaké och Prachuap Khiri Khan erbjuder mer omfattande shopping- och servicesalternativ.

Skolor och transport: En svensk skola finns för familjer som planerar att stanna längre än 30 dagar. Lokal transport sker främst med moped eller cykel, vilka är vanliga fordon i området.

Pris: 1 160 000 SEK inklusive samtliga inventarier och motorfordon.
Pris: 950 000 SEK inklusive samtliga inventarier men ej motorfordon.

Missa inte chansen att förvärva detta välskötta hus i Huay Yang! Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäcka allt detta underbara boende har att erbjuda.