A8 – Exklusivt Hus med Fantastisk Utsikt i Huay Yang

Välkommen till detta imponerande hus i Huay Yang, där komfort och elegans möts i en perfekt harmoni. Detta hem erbjuder allt du behöver för en lyxig livsstil i ett avslappnat tropiskt paradis.

Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en rymlig och inbjudande atmosfär där familj och vänner kan samlas. Köket är platsbyggt och fullt utrustat med moderna bekvämligheter, inklusive en köksö, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin, ismaskin, två fläktar, AC och TV. En gästtoalett lägger till extra bekvämlighet för dina gäster.

Huset har två eleganta sovrum, var och en med eget badrum, fläktar och AC för optimal komfort.

Utomhus erbjuder huset tre möblerade altaner på bottenvåningen och en takterrass med enastående utsikt över omgivningen. En kombinerad tvättstuga och förråd samt ett extra förråd ger gott om plats för förvaring och praktiska ändamål. Rostfria takrännor.

Området där huset ligger består av totalt 25 hus, varav 10 är beachfront, och erbjuder en gemensam pool där du kan njuta av avkopplande dagar i solen. Dessutom finns det en vakt som är tillgänglig 24/7 för din säkerhet och trygghet.

Pris: 2.600.000 SEK

Missa inte chansen att äga detta exklusiva hus med fantastisk utsikt i Huay Yang! Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäcka allt detta underbara hem har att erbjuda.